Kirstinän Tila

Kirstinän tilan tarina

Me ”hullut” hyppäsimmä isännän kanssa oravanpyörästä toukokuussa 2016 ja ostimma entisen maitotilan Tyrnävältä. Käytännön ihmisiä kyllä, kokemusta maatilan pyörittämisestä ei. Haaveena oli saada ympärille rauhaa ja tilaa hengittää, ja tietty saada hevoset omaan pihaan. Tämä kaikki on saavutettu eikä päivääkään ole vielä kaduttu. Laumamme on kasvanut tasaisesti viimeisen kahden vuoden aikana ja jokainen vipeltäjä on ollut tervetullut lisä porukkaamme. Lähtökohta hevosenpidollemme oli mahdollisimman lajityypillinen ympäristö ja elämä eli pihatto, paljon tilaa, lajikumppanien seura ja hevosta kuunteleva ja hevosen ehdoilla tapahtuva toiminta. Koemme onnistuneemme, vaikka aina on kehitettävää ja petrattavaa mutta hiljaa hyvä tulee. Tilan arki on muotoutunu viimeisen kahden vuoden aikana uomiinsa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *